Categories
Close
Menu
Menu
Close
Zoeken...
Search

Luc De Reycke gaat met pensioen

Luc De Reycke gaat met pensioen
Print

Na een carrière van 41 jaar op het proefcentrum gaat Luc De Reycke vanaf 1 augustus 2024 met pensioen. Luc is één van de medewerkers die ongeveer zijn ganse loopbaan in het proefcentrum heeft gewerkt en samen met het proefcentrum gegroeid is tot een gewaardeerde bedrijfsleider, teeltvoorlichter en onderzoeker. We willen hem dan ook bedanken voor zijn waardevolle bijdrage aan het proefcentrum, zijn positieve inbreng, zijn vele werk. Hij heeft niet alleen een verschil gemaakt in onze organisatie, maar ook in het leven van de mensen rondom hem. We wensen hem veel plezier en geluk tijdens zijn welverdiende pensioen!  

We laten hem zelf nog even aan het woord ...

 

Bedankt voor de samenwerking!

Ik heb het werk op het proefcentrum altijd graag en met volle overtuiging gedaan. In die 41 jaar is er veel veranderd.Toen ik begon op het proefcentrum, destijds Tuinbouwwerkgroep Zuid-Vlaanderen, was ik de tweede werknemer. Nu werken er op de site Kruishoutem ongeveer 50 personen. De belangrijkste inhoudelijke veranderingen waren de digitalisatie en de professionalisering van de werking met kwaliteitssystemen, procedures, … Ook de sector veranderde naar grotere en sterk geprofessionaliseerde bedrijven.

Foto: Proefcentrum 'Tuinbouwwerkgroep Zuid-Vlaanderen' in 1983

 

Foto: Luc De Reycke bij de start van z'n carrière

 

Ik wil iedereen (telers, contacten bij firma’s en overheden, collega’s, …)  graag bedanken voor de fijne samenwerking. Ik blijf mijn activiteiten voor Taco nog een aantal jaren verderzetten en zal ook staalnemer blijven bij Viaverda. Dus sommigen onder jullie zal ik nog tegenkomen.

Ik ben ervan overtuigd dat de werking bij Viaverda goed verdergezet zal worden. Jana Van Steenkiste neemt mijn taken als bedrijfsleider over. Annelien Tack en Ellen Dendauw volgen als teamleiders het onderzoek groenten openlucht op.

Luc De Reycke

Ook interessant...